Interaktiva kurser

Styrelserna i våra medlemsföreningar har möjlighet att när och var som helst gå våra interaktiva kurser. Våra interaktiva onlinekurser erbjuder flexibelt lärande för alla. Och de är tillgängliga när du vill och var du än befinner dig.

Upptäck våra interaktiva onlinekurser: "Så funkar styrelsen", "Så funkar ekonomin" och nu även "Så funkar GDPR". Perfekt för dig som vill förkovra dig men inte har tid eller möjlighet att närvara vid våra ordinarie distanskurstillfällen. Starta en utbildning direkt på din enhet, när som helst och var du än är. Dessa kurser är framtagna för att ge grundläggande kunskap i viktiga ämnen precis när det passar dig. Och självklart behöver du inte gå hela kursen på en och samma gång. Du kan pausa och fortsätta vid ett senare tillfälle.

Läs mer om respektive kurs här nedan, logga in på vår webbplats och starta utbildningen redan idag. 

Förutom våra interaktiva kurser erbjuds våra medlemsföreningar ett brett utbud av kostnadsfria utbildningar. Se alla här.

Bli medlem

Testa oss och se vad vi går för. Bli medlem nu så bjuder vi på medlemskapet året ut (om föreningen inte har varit medlem tidigare).

Läs mer om medlemskapet