Bostadsrättsskolan

Välkommen till Bostadsrättsskolan våren 2023! Bostadsrättsskolan fortsätter som vanligt att erbjuda kurser för alla er som arbetar i styrelserna i era föreningar. Och allt ingår i medlemskapet.

Få mer kunskap genom Bostadsrättsskolan

Liksom de senaste åren hålls de allra flesta kurser som distansutbildningar, men några kurser kan också komma att hållas på plats på en ort nära dig. Så håll utkik här på webbplatsen.

Olika sätt att gå kurs hos oss

Bostadsrätterna erbjuder olika sätt att få kunskap. Distanskurser online som är lärarledda genomförs i realtid och kräver en anmälan. Samtliga distanskurser spelas också in och går att se i efterhand för alla de som inte hade möjlighet att gå kursen. Fördelen är att dessa går att se när som helst. De inspelade kurserna publiceras inom en vecka efter kurstillfället under respektive kurs nedan.

Vi erbjuder även några av våra mest populära grundläggande kurser, Så funkar styrelsen och Så funkar ekonomin, som interaktiva kurser. Dessa kan du gå genom att logga in och genomföra via dator, platta eller mobil var du än befinner dig - och när du vill. Du finner dem under respektive kurs i utbudet nedan.

Allmän information

Få svar på vanliga frågor och mer information om våra utbildningar här.

Alla kurser

Bli medlem

Testa oss och se vad vi går för. Bli medlem nu så bjuder vi på medlemskapet under hela år 2023 (om föreningen inte har varit medlem tidigare).

Läs mer om medlemskapet