Boappa - möjlighet till digitalisering

Skapa bättre gemenskap i föreningen genom smart digitalisering.

Beskrivning

Lär er mer om hur kommunikationen i föreningen kan förbättras med hjälp av boendeappen Boappa. Medlemsföreningar hos Bostadsrätterna får tillgång till appen kostnadsfritt och dessutom ingår uppstartshjälp. På denna utbildning går vi även igenom Bostadsrätternas specialfunktion – en föreningsanpassad mappstruktur som kan underlätta dokumenthanteringen och andra tidskrävande insatser.

Vi kommer också gå igenom hur ni genom Boappas verktyg kan ta kontroll över, förbättra och förenkla kommunikationen i föreningen.

Boappa består av en mobilapp, en app för läsplattor samt en version för webben som används på dator – allt för att göra informationen lättillgänglig för alla i föreningen.
Populära funktioner inkluderar tvättstugebokning, dokumenthantering, chatt och möjligheten för grannar att låna och köpa prylar av varandra. Dessutom direktkoppling till rådgivning med Bostadsrätternas styrelserådgivare.

Målgrupp

Styrelseledamot och Suppleant

Målsättning

Deltagarna ska efter utbildningen känna sig säkra på hur Boappas verktyg fungerar och på vilket sätt det kan bidra till en bättre kommunikation i föreningen. Utbildningen ska ge kunskap i hur styrelsen genom appen kan bedriva ett effektivare styrelsearbete.

Ur innehållet

• Hur fungerar Boappa?
• Verktyg för kommunikation och dokumentation
• Bostadsrätternas specialfunktion - mappstruktur

Inspelad kurs

Bli medlem

Testa oss och se vad vi går för. Bli medlem nu så bjuder vi på medlemskapet under hela år 2023 (om föreningen inte har varit medlem tidigare).

Läs mer om medlemskapet