Föreningens egen webbplats har uppgraderats till en ny plattform

Bostadsrätterna bygger för framtiden! Vi har genomfört en omfattande uppgradering av vårt verktyg för Föreningens egen webbplats, och resultatet har varit mycket lyckat.

Denna uppgradering har omfattat flera viktiga delar, främst bakom fasaden. Det tidigare publiceringsverktyget har funnits sedan 2013 och använts av över 2 000 föreningar. Med den nya versionen tar vi ett stort steg mot en mer framtidssäker och effektiv lösning. Som planerat har alla webbplatser överförts till den nya plattformen under oktober 2023.

En spännande nyhet är att vi kan erbjuda en ny designmall. Det är valfritt och bara ett knapptryck bort. Dessutom har den efterlängtade funktionen att använda en egen domän nu implementerats. Titta på vår nya demo här.

Den klassiska designmallen är kvar som standard, och initialt ser er webbplats ungefär likadan ut och har samma funktionalitet som tidigare. Detta var en nödvändighet för en smidig överföring av innehållet. Vi har strävat efter att behålla ett liknande användargränssnitt för att publicera innehåll för att ge redaktörer en så smidig övergång som möjligt. Vi har identifierat några buggar i den nya plattformen och vårt team arbetar intensivt med att undersöka och lösa dessa problem.

För att underlätta övergången har vi skapat en omfattande guide för hantering av er förenings webbplats, där ni hittar användbara tips och instruktioner.

I syfte att optimera plattformen och skapa utrymme för framtida förbättringar har vi tagit bort några mindre använda funktioner, såsom RSS-flödet, kommentarer och kalender/händelser.

Vi tackar för ert tålamod och förståelse under denna uppgraderingsprocess. Vi är övertygade om att dessa förändringar kommer att leda till en förbättrad användarupplevelse och effektivitet för alla våra medlemsföreningar.

Nu när vi har en plattform som gör det enklare för oss att underhålla och förbättra lösningen hoppas vi kunna erbjuda fler spännande nyheter under kommande år.

Bli medlem

Testa oss och se vad vi går för. Bli medlem nu så bjuder vi på medlemskapet året ut (om föreningen inte har varit medlem tidigare).

Läs mer om medlemskapet