Medlemsrabatter

Genom avtal med väl valda samarbetspartners erbjuder vi er som medlemsförening olika förmåner och fördelaktiga erbjudanden. Ni finner dem här nedan.

Medlemsrabatter

 • Reduca Styrelseportal

  Som medlemsförening i Bostadsrätterna får ni prova Reducas Styrelseportal med e-signering, digital mötesmall och dokumenthantering kostnadsfritt i 60 dagar. Detta utan några förbindelser och ni får därefter 25 procents rabatt på årslicensen.

 • Underhållsplan & Underhållsplan Grön

  Byggkonsulten Sustend har tagit fram underhållsplaner speciellt anpassade till bostadsrättsföreningar. Bostadsrätternas medlemmar får 15 procents rabatt på både Sustends ordinarie underhållsplan och på Underhållsplan Grön, som även omfattar energieffektivisering.

 • Boappa

  Som medlem i Bostadsrätterna får ni 50 procents rabatt på Boappas ordinarie prislista. Appen förenklar styrelsearbetet och ökar medlemmarnas engagemang. I boendeappen kan ni chatta med varandra, samla föreningens dokument, sätta upp digitala bokningssystem och bjuda in till årsstämman, oavsett var ni befinner er.

 • Tvättstugeutrustning från Miele

  Genom ett samarbetsavtal med Miele Professional kan vi erbjuda våra medlemsföreningar 15 procents rabatt på tvätt- och torkmaskiner till föreningarnas tvättstugor.

 • Säkerhetsdörrar

  Genom ett avtal mellan Bostadsrätterna och Secor erbjuds ni som medlemsförening, eller du som boende i en medlemsförening, hela 15 procents rabatt på din beställning av Daloc säkerhetsdörrar inklusive installation av dörren.

 • Webbutbildning: Brandskydd i bostadsrättsförening

  Känner du till styrelsens ansvar för brandsäkerheten i föreningen? Genom Bostadsrätternas samarbete med Brandskyddsföreningen erbjuds våra medlemsföreningar 25 procents rabatt på webbutbildningen som reder ut begreppen.

 • Datorer och skrivare för styrelsen

  Bostadsrätterna har ett exklusivt samarbete med världens största IT-leverantör Hewlett-Packard, HP. Här kan styrelsen handla förbrukningsvaror och andra IT-produkter och få upp till 30 procents rabatt.

 • Håll er digitala stämma smidigt i appen Percap

  Percap är ett enkelt sätt att genomföra en delvis digital stämma. Appen gör det möjligt att identifiera medlemmarna, begära ordet vid stämman och rösta. Som medlem i Bostadsrätterna får ni en rabatt om 20 procent.

 • "Att bo i bostadsrätt"

  Broschyren innehåller grundläggande information om hur det är att bo i bostadsrätt och kan med fördel delas ut till de boende i föreningen.

 • Handboken Bättre projekt

  Att driva stora bygg- eller underhållsprojekt i en bostadsrättsförening ställer stora krav på alla inblandade. Därför har Bostadsrätterna tillsammans med Fastighetsägarna Stockholm tagit fram denna skrift som medlemsföreningar får köpa till ett förmånligt pris.

Bli medlem

Testa oss och se vad vi går för. Bli medlem nu så bjuder vi på medlemskapet året ut (om föreningen inte har varit medlem tidigare).

Läs mer om medlemskapet