Medlemsrabatter

Genom avtal med väl valda samarbetspartners erbjuder vi er som medlemsförening olika förmåner och fördelaktiga erbjudanden. Ni finner dem här nedan.

Medlemsrabatter

 • Boappa

  Som medlem i Bostadsrätterna får ni boendeappen helt kostnadsfritt vilket förenklar styrelsearbetet och ökar engagemanget hos medlemmarna. I appen samlar ni all viktig information, låter grannarna chatta med varandra och når ut till alla medlemmar med ett enda knapptryck.

 • Underhållsplan med Sustend

  En underhållsplan är ett måste för varje brf-styrelse. Bostadsrätternas medlemmar får 15 procents rabatt på den brf-anpassade versionen av Sustend Underhållsplan. Appen Planima ingår kostnadsfritt i ett år.

 • Tvättstugeutrustning från Miele

  Genom ett samarbetsavtal med Miele Professional kan vi erbjuda våra medlemsföreningar 15 procents rabatt på tvätt- och torkmaskiner till föreningarnas tvättstugor.

 • Webbutbildning: Brandskydd i bostadsrättsförening

  Känner du till styrelsens ansvar för brandsäkerheten i föreningen? Genom Bostadsrätternas samarbete med Brandskyddsföreningen erbjuds våra medlemsföreningar 25 procents rabatt på webbutbildningen som reder ut begreppen.

 • Datorer och skrivare för styrelsen

  Bostadsrätterna har ett exklusivt samarbete med världens största IT-leverantör Hewlett-Packard, HP. Här kan styrelsen handla förbrukningsvaror och andra IT-produkter och få upp till 30 procents rabatt.

 • Håll er digitala stämma smidigt i appen Percap

  Percap är ett enkelt sätt att genomföra en delvis digital stämma. Appen gör det möjligt att identifiera medlemmarna, begära ordet vid stämman och rösta. Som medlem i Bostadsrätterna får ni en rabatt om 20 procent.

 • Skriften ”Att bo i bostadsrätt”

  Skriften innehåller grundläggande information om hur det är att bo i bostadsrätt och kan med fördel delas ut till de boende i föreningen. Hos Bostadsrätterna kan medlemsföreningar köpa skriften till ett specialpris.

 • Handboken Bättre projekt

  Att driva stora bygg- eller underhållsprojekt i en bostadsrättsförening ställer stora krav på alla inblandade. Därför har Bostadsrätterna tillsammans med Fastighetsägarna Stockholm tagit fram denna skrift som medlemsföreningar får köpa till ett förmånligt pris.

Bli medlem

Testa oss och se vad vi går för. Bli medlem nu så bjuder vi på medlemskapet under hela år 2023 (om föreningen inte har varit medlem tidigare).

Läs mer om medlemskapet