Fenix Livsplanering - mindre oro och mer trygghet i livet

Fenix Family gör familjejuridiken enklare och mer tillgänglig. De kallar tjänsten Livsplanering. Den innebär att du beskriver din livs- och familjesituation i tre steg och tjänsten tar fram en unik livsplan för dig och din familj. Planen innefattar juridiska avtal, råd om finansiella tjänster och praktiska förberedelser för att du ska kunna få lugn och ro.

En Livsplanering kan spara dig och de dina mycket besvär, både nu och i framtiden. Du som bor i en förening som är medlem hos Bostadsrätterna har möjlighet att Livsplanera för endast 5 100 kronor (ordinarie pris 5 999 kronor). Då ingår de juridiska avtal du vet att du vill ha och de som du kanske inte ens visste att du behövde. Alla ingår i kostnaden och kan ändras när och hur ofta du vill ifall din livssituation förändras.

Vilka juridiska behov du har beror oftast på var du är i livet. Familjesituation, ålder och tillgångar är faktorer som alla påverkar vad du har för behov av avtal, sparande och försäkringar. En del känner du säkert redan till, annat kan vi upptäcka tillsammans så att du får allt du behöver på plats.

Att Livsplanera med Fenix Family är enkelt och digitalt. Det ska inte behövas mer än en BankID-inloggning, svar på några frågor om din livssituation och vad du vill ha hjälp med för att få avtal, sparande och försäkringar på plats. Men det kan vara betryggande att veta att bakom vår enkla digitala lösning finns riktiga människor med stor juridisk kompetens. 

Du som bor i en medlemsförening hos Bostadsrätterna har, liksom tidigare, även möjlighet att boka 20 minuters kostnadsfri rådgivning med en av våra jurister för att gå igenom din livssituation och lösa de utmaningar du står inför. Utöver det får du därefter även förmånlig rabatt på upp till 25 procent på avtal skrivna av en jurist. För att boka ett möte med oss på Fenix Family kan du antingen välja en tid i bokningskalendern som du hittar här eller ringa på 010-551 78 11. 

Så här kommer du i gång med din Livsplanering:

Steg 1. Logga in med ditt BankID, beskriv din livs- och familjesituation och få våra råd om vad du behöver tänka på.

Steg 2. Svara på några enkla frågor om dina önskemål kring tillgångar, lån och din ekonomi.

Steg 3. Få de juridiska avtal du behöver automatiskt samt tips om finansiella tjänster för att  uppfylla dina önskemål.       

Kom i gång med din Livsplanering här.

 

Bli medlem

Testa oss och se vad vi går för. Bli medlem nu så bjuder vi på medlemskapet året ut (om föreningen inte har varit medlem tidigare).

Läs mer om medlemskapet