Familjejuridisk hjälp när det behövs

Livet är fullt av överraskningar, positiva som negativa. Olyckor sker och känslor förändras. Genom Bostadsrätternas medlemsförmån erbjuder Fenix Juridik hjälpen när den behövs som mest och dessutom med en mycket förmånlig rabatt.

Alla går vi igenom olika stadier i livet, många av dem positiva och en del innebär en nystart i livet. Andra kan vara mycket omtumlande, känslosamma och svåra situationer. Regler och lagar kan ibland göra en svår situation ännu krångligare. I dessa situationer är det viktigt med bra och korrekt hjälp från kunniga personer. 

Av den anledningen har Bostadsrätterna valt att ingå ett samarbete med juristbyrån Fenix Juridik. Juristbyrån erbjuder alla boende i Bostadsrätternas medlemsföreningar 20 minuters kostnadsfri familjejuridisk rådgivning via telefon och en förmånlig rabatt på 25 procent på samtliga juridiska tjänster därefter. Ta kontakt med Fenix Juridik för mer information genom att ringa 010-551 78 11.

Vid ett samtal med en av juristerna på Fenix Juridik analyserar juristen din situation och ger svar på vad som händer med dina tillgångar och relationer i de olika livssituationerna. 

Frågor du kan få hjälp med är: Vad gäller när jag ska bli sambo eller gifta mig? Vad händer med våra tillgångar om vi skiljer oss eller om någon i familjen går bort? 

Läs mer och boka kostnadsfri rådgivning här. För att ta del av erbjudandet, uppge föreningens namn i samband med bokningen.

Bli medlem

Testa oss och se vad vi går för. Bli medlem nu så bjuder vi på medlemskapet under år 2023 (om föreningen inte har varit medlem tidigare).

Läs mer om medlemskapet