Bostadsrättsskolan

Välkommen till Bostadsrättsskolan våren 2021!

Under våren erbjuder vi fler utbildningar än vanligt.
På grund av coronapandemin håller vi även fortsättningsvis alla våra utbildningar på distans, men så småningom hoppas vi förstås kunna hålla utbildningar på plats ute i landet. Fördelen med distansutbildningar är dock att fler har möjlighet att gå utbildningarna var man än befinner sig.

Bostadsrätterna står bakom utbildningarna och allt ingår kostnadsfritt för de föreningar som är medlemmar hos oss. En del utbildningar känner ni säkert igen sedan tidigare, men det blir också en hel del nyheter. Scrolla ner och välj den utbildning ni vill gå!

Ni vet väl att vi spelar in våra utbildningar?

Det kommer vi att fortsätta med. Några dagar efter att en utbildning hållits publiceras den på vår webbplats så att alla medlemsföreningar kan ta del av den i efterhand.

Missa inte heller våra interaktiva webbkurser! Ni finner både dem och våra inspelade utbildningar under Webb- och videokurser lite längre ner på sidan. 

Håll utkik på vår webbplats!

Det kan också komma fler utbildningar efter hand som vi ser ett behov av mer kunskap i ett speciellt ämne. Vi reserverar oss förstås också för att ändringar kan komma att ske i utbudet. Den senaste informationen hittar ni alltid här på vår webbplats under Bostadsrättsskolan.

Kurser

Webb- och videokurser

Så funkar styrelsen!
Läs mer och se webbkursen!

Så funkar GDPR!
Läs mer och se webbkursen!

Så funkar ekonomin!
Läs mer och se webbkursen!

Seminarier och event