OurLiving tar över Boappa

Vi har många föreningar som använder sig av vår medlemsförmån Boappa. Från och med den 30 november tog OurLiving över ägarskapet av appen. Mer information kommer.

I dagsläget har vi ingen ytterligare information om vad detta kommer att innebära för erbjudandet till våra medlemmar men uppdaterar denna sida så fort vi har mer information. 

Förvärvet trädde i kraft den 30 november 2023. Med funktioner från både Boappa och OurLiving planerar de att under våren 2024 lägga fokus på att optimera erbjudandet med det bästa från båda systemen. Du kommer att upptäcka en ny design och mindre justeringar av några funktioner, men annars fungerar allt precis som vanligt enligt information från OurLiving. Ni kan tills vidare använda appen precis som vanligt, även detta enligt information från OurLiving.

Vi på Bostadsrätterna uppdaterar denna sida löpande när vi får mer information kring utformandet av erbjudandet till våra medlemmar.

Håll utkik efter ytterligare information här!

Bli medlem

Testa oss och se vad vi går för. Bli medlem nu så bjuder vi på medlemskapet året ut (om föreningen inte har varit medlem tidigare).

Läs mer om medlemskapet