Ny medlemsförmån – Styrelseportal med Reduca

Bostadsrätterna har ingått ett samarbete med Reduca och kan nu erbjuda våra medlemsföreningar en heltäckande Styrelseportal med hela 25 procents rabatt och 60 dagars provperiod.

Hur signerar ni era styrelseprotokoll? Har ni koll på alla avtal och dokument? Är styrelsematerialet utspritt hos flera styrelsemedlemmar? Styrelseportalen samlar allt styrelsematerial på ett ställe. I  en och samma plattform har ni tillgång till bland annat e-signering, avtalshantering och  dokumentlagring.

Styrelseportalen skapar även möjligheten att vid behov genomföra styrelsearbetet på distans med smarta och användarvänliga funktioner. Alla i styrelsen kan nå materialet var de än befinner sig. I plattformen kan ni dessutom signera protokoll och årsredovisningar med BankID, genomföra videomöten, bevaka avtal, lägga upp projekt och samla allt styrelsearbete på ett och samma ställe.

Med Styrelseportalen kan ni genomföra styrelsearbetet på ett smidigt och säkert sätt och dessutom bidra till ett bättre samarbete och engagemang inom föreningen.

Läs mer om funktionerna och ta del av förmånen här.

Bli medlem

Testa oss och se vad vi går för. Bli medlem nu så bjuder vi på medlemskapet året ut (om föreningen inte har varit medlem tidigare).

Läs mer om medlemskapet