Tvättstugeutrustning från Miele

Genom ett samarbetsavtal med Miele Professional kan vi erbjuda våra medlemsföreningar 15 procents rabatt på tvätt- och torkmaskiner till föreningarnas tvättstugor.

Medlemsföreningar i Bostadsrätterna kan köpa tvätt- och torkutrustning samt tillbehör för flerfamiljsfastigheter (ej hushållsmaskiner) från Miele Professional med en rabatt på 15 procent. 

Miele har lång erfarenhet av att bygga robusta och kompakta maskiner för tuff användning. På den svenska marknaden har Mieles maskiner sedan flera årtionden gjort sig kända för bra tvättresultat, lång livslängd och få tekniska problem. 

Mieles maskinserie Performance Plus har maximal prestanda, flexibilitet och användarvänlighet. I fastighetstvättstugan är Performance Plus det bästa alternativet om föreningen vill hjälpa de boende att använda och sköta maskinerna på bästa sätt. Bland annat kan de i displayen exempelvis se hur filter rensas. 

Performance-maskinerna är rejäla och prisvärda maskiner som står pall för tuffa utmaningar och hård drift. Snabb tvätt och torkning med riktigt bra tvätt- och torkresultat. De är konstruerade för minst 30 000 maskincykler. 

Läs mer om produkterna här.

För dig som medlem

Erbjudande för dig i styrelsen

Bli medlem

Testa oss och se vad vi går för. Bli medlem nu så bjuder vi på medlemskapet under hela 2024 (om föreningen inte har varit medlem tidigare).

Läs mer om medlemskapet