Säkerhetsdörrar

Genom ett avtal mellan Bostadsrätterna och Secor erbjuds ni som medlemsförening, eller du som boende i en medlemsförening, hela 15 procents rabatt på din beställning av Daloc säkerhetsdörrar inklusive installation av dörren.

Funderar din förening eller du som boende på att byta dörrar?  

Genom vårt avtal med Secor erbjuds ni som är medlemmar hos Bostadsrätterna, både som förening och enskild boende, hela 15 procents rabatt på er beställning av Daloc säkerhetsdörrar inklusive installation av dörren. Erbjudandet gäller Daloc säkerhetsdörrar typ S33, S43, D43 och Y43 i standardutförande och går ej att kombinera med andra rabatter. 

Secor är Daloc-koncernens rikstäckande sälj- och installationskedja för dörrar i flerbostadshus. De har funnits i över 25 år och har installerat hundratusentals dörrar från Daloc vilket är en trygghet för er som kund. Daloc-koncernen har tillverkat och utvecklat dörrar sedan 1943 och är idag Skandinaviens ledande tillverkare av säkra dörrar. 

Välj ur ett brett utbud av säkerhetsdörrar till ett förmånligt pris! 

För mer information, utbud av dörrar och offertförfrågan klicka här.

Bli medlem

Testa oss och se vad vi går för. Bli medlem nu så bjuder vi på medlemskapet under hela 2024 (om föreningen inte har varit medlem tidigare).

Läs mer om medlemskapet