Håll er digitala stämma smidigt i appen Percap

Percap är ett enkelt sätt att genomföra en delvis digital stämma. Appen gör det möjligt att identifiera medlemmarna, begära ordet vid stämman och rösta. Som medlem i Bostadsrätterna får ni en rabatt om 20 procent.

Percap är en app som finns både för mobiltelefon, surfplatta och dator. I appen länkar föreningen till den videotjänst som valts, till exempel Zoom, Teams eller Google Meet. Det går även bra att använda Percap då en stämma hålls med medlemmar på plats. Ni loggar enkelt in med Mobilt Bank-ID. 

Med Percap identifieras de medlemmar som deltar på stämman med hjälp av Mobilt Bank-ID. Detta säkerställer att rätt personer deltar och det går dessutom snabbt att komma i gång med stämman då appen registrerar närvaro och sammanställer röstlängden. Inför mötet skickar styrelsen ut dagordningen digitalt och under mötet visualiseras aktuell punkt på dagordningen. 

Under stämmans gång kan medlemmar begära och få ordet och rösta direkt i appen. Vid behov kan även sluten votering aktiveras. Röstresultatet visas direkt i mobiltelefonen, datorn eller surfplattan. 

När mötet är klart genereras en rapport i appen som redovisar allt som hänt på stämman. Rapporten kan bifogas protokollet. Allt är byggt för att det ska vara lika enkelt att delta som det är att hålla i en digital stämma. Testa appen helt utan kostnad för upp till fem röstande medlemmar. 

Som medlemsförening i Bostadsrätterna får ni 20 procents rabatt på ordinarie prislista. 

För frågor eller mer information mejla till bostadsratterna@percap.se.

För dig som medlem

Erbjudande för dig i styrelsen

Bli medlem

Testa oss och se vad vi går för. Bli medlem nu så bjuder vi på medlemskapet under hela 2024 (om föreningen inte har varit medlem tidigare).

Läs mer om medlemskapet