Boappa

Som medlem i Bostadsrätterna får ni Boappa helt kostnadsfritt, vilket förenklar styrelsearbetet och ökar medlemmarnas engagemang. I boendeappen kan ni chatta med varandra, samla föreningens dokument, sätta upp digitala bokningssystem och bjuda in till årsstämman, oavsett var ni befinner er.

Boappa är Sveriges största app för kommunikation i bostadsrättsföreningar och Bostadsrätternas samarbete med Boappa innebär att er förening får tillgång till appen helt kostnadsfritt. 

I Boappa samlar ni all information och kommunikation på ett ställe. Boappa går att använda både som app i mobilen och via webbläsaren i datorn, vilket gör att ni snabbt kan nå ut till alla medlemmar samtidigt, oavsett var ni befinner er. På detta sätt håller ni medlemmarna uppdaterade samtidigt som de kan chatta med varandra, hitta föreningens dokument, boka tvättstugan, göra felanmälan och se kommande kalenderhändelser - direkt i appen.

 

Boappa innehåller:

- Styrelseportal & styrelsechatt

- Obegränsat lagringsutrymme för dokument

- Notissystem för viktig information

- Chatt mellan grannar

- Digitala bokningssystem för faciliteter

- Felanmälan och föreningskalender


Med Boappa kan ni jobba smartare, inte hårdare. Boappas Köp & Sälj-funktion är dessutom ett första steg till en grönare omställning, och medlemmarnas möjlighet att snabbt och enkelt kunna komma i kontakt med både varandra och er i styrelsen stärker deras känsla av gemenskap. 

Boappa gör arbetet enklare och ökar engagemanget  hos föreningens medlemmar.

Läs mer på boappa.se eller se webbkursen. Du kan även boka en demo av Boappa genom att fylla i följande formulär.

Finns det frågor är ni välkomna att mejla bostadsratterna@boappa.se eller läsa mer på Boappas kunskapssidor.

 

För dig som medlem

Rabattkod för dig i styrelsen

Bli medlem

Testa oss och se vad vi går för. Bli medlem nu så bjuder vi på medlemskapet under år 2023 (om föreningen inte har varit medlem tidigare).

Läs mer om medlemskapet