Boappa

Som medlem i Bostadsrätterna får ni 50 procents rabatt på Boappas ordinarie prislista. Appen förenklar styrelsearbetet och ökar medlemmarnas engagemang. I boendeappen kan ni chatta med varandra, samla föreningens dokument, sätta upp digitala bokningssystem och bjuda in till årsstämman, oavsett var ni befinner er.

Boappa är Sveriges största app för kommunikation i bostadsrättsföreningar och Bostadsrätternas samarbete med Boappa innebär att ni som medlemsförening får 50 procents rabatt på ordinarie prislista. Den finner ni på boappa.se.

I Boappa samlar ni all information och kommunikation på ett ställe. Boappa går att använda både som app i mobilen och via webbläsaren i datorn, vilket gör att ni snabbt kan nå ut till alla medlemmar samtidigt, oavsett var ni befinner er. På detta sätt håller ni medlemmarna uppdaterade samtidigt som de kan chatta med varandra, hitta föreningens dokument, hantera avtal, boka tvättstugan, göra felanmälan och se kommande kalenderhändelser - direkt i appen.

Boappa innehåller:

  • Styrelseportal, styrelsechatt och styrelsekalender
  • Obegränsat lagringsutrymme för dokument
  • Avtalshantering
  • Notissystem för viktig information
  • Chatt mellan grannar
  • Digitala bokningssystem för faciliteter
  • Felanmälan och föreningskalender

Med Boappa kan ni jobba smartare, inte hårdare. Boappas Köp & Sälj-funktion är dessutom ett första steg till en grönare omställning, och medlemmarnas möjlighet att snabbt och enkelt kunna komma i kontakt med både varandra och er i styrelsen stärker deras känsla av gemenskap. 

Boappa gör arbetet enklare och ökar engagemanget  hos föreningens medlemmar.

Läs mer på boappa.se. Boka en demo av Boappa genom att fylla i följande formulär.

Finns det frågor är ni välkomna att mejla bostadsratterna@boappa.se eller läsa mer på Boappas kunskapssidor.

För dig som medlem

Rabattkod för dig i styrelsen

Bli medlem

Testa oss och se vad vi går för. Bli medlem nu så bjuder vi på medlemskapet året ut (om föreningen inte har varit medlem tidigare).

Läs mer om medlemskapet