Boappa

Som medlem i Bostadsrätterna får ni Boappa helt kostnadsfritt fram till sista april. Det förenklar styrelsearbetet och ökar medlemmarnas engagemang. I boendeappen kan ni chatta med varandra, samla föreningens dokument, sätta upp digitala bokningssystem och bjuda in till årsstämman, oavsett var ni befinner er.

Boappa är Sveriges största app för kommunikation i bostadsrättsföreningar och Bostadsrätternas samarbete med Boappa innebär att er förening får tillgång till appen helt kostnadsfritt fram till sista april 2024. Därefter erhåller våra medlemmar Boappa med 50 procents rabatt. Se mer info längst ned.

I Boappa samlar ni all information och kommunikation på ett ställe. Boappa går att använda både som app i mobilen och via webbläsaren i datorn, vilket gör att ni snabbt kan nå ut till alla medlemmar samtidigt, oavsett var ni befinner er. På detta sätt håller ni medlemmarna uppdaterade samtidigt som de kan chatta med varandra, hitta föreningens dokument, hantera avtal, boka tvättstugan, göra felanmälan och se kommande kalenderhändelser - direkt i appen.

Boappa innehåller:

  • Styrelseportal, styrelsechatt och styrelsekalender
  • Obegränsat lagringsutrymme för dokument
  • Avtalshantering
  • Notissystem för viktig information
  • Chatt mellan grannar
  • Digitala bokningssystem för faciliteter
  • Felanmälan och föreningskalender

Med Boappa kan ni jobba smartare, inte hårdare. Boappas Köp & Sälj-funktion är dessutom ett första steg till en grönare omställning, och medlemmarnas möjlighet att snabbt och enkelt kunna komma i kontakt med både varandra och er i styrelsen stärker deras känsla av gemenskap. 

Boappa gör arbetet enklare och ökar engagemanget  hos föreningens medlemmar.

Läs mer på boappa.se eller se den inspelade distanskursen. Du kan även boka en demo av Boappa genom att fylla i följande formulär.

Finns det frågor är ni välkomna att mejla bostadsratterna@boappa.se eller läsa mer på Boappas kunskapssidor.

I slutet av förra året tog OurLiving över ägarskapet av appen Boappa, en av våra mest nyttjade medlemsförmåner. Vi har sedan dess förhandlat med Ourliving för att få bästa möjliga avtal vilket gör att vi nu kan erbjuda alla våra medlemsföreningar Boappa med 50 procents rabatt.

I diskussionerna med Boappas nya ägare, OurLiving, har vi gjort vårt bästa för att få fram en så bra överenskommelse som möjligt. Resultatet av förhandlingarna är att vi från och men den 1 maj 2024 kommer att erbjuda Boappa med 50 procents rabatt på den ordinarie prislistan till våra föreningar - ett unikt erbjudande enbart för våra medlemsföreningar.

Fram till att det nya avtalet träder i kraft kan appen användas som vanligt och utan kostnad.

Vidare tekniska instruktioner skickas ut till administratörer och styrelse via nyhetsbrev från Boappa. Nedan finner ni frågor och svar.

 

För dig som medlem

Rabattkod för dig i styrelsen

Bli medlem

Testa oss och se vad vi går för. Bli medlem nu så bjuder vi på medlemskapet under hela 2024 (om föreningen inte har varit medlem tidigare).

Läs mer om medlemskapet