Föreningens egen webbplats

Behöver er bostadsrättsförening en egen hemsida? Bostadsrätterna erbjuder alla medlemsföreningar en kostnadsfri och användarvänlig lösning.

MEDLEMSFÖRMÅNEN Föreningens egen webbplats ingår som en del av medlemskapet och kostar alltså inget extra. Denna tjänst är utformad för att fungera som en extern webbplats som möjliggör spridning av information till bostadsrättsföreningens medlemmar, mäklare och andra intressenter.

För föreningar som väljer att använda vårt publiceringsverktyg, erbjuder Bostadsrätterna hjälp med att skapa en grundläggande webbplatsstuktur som föreningen sedan enkelt fyller på med innehåll. Webbplatsen kan smidigt administreras direkt i webbläsaren, vilket innebär att ingen avancerad teknisk kunskap krävs för att uppdatera innehållet.

Utöver att skapa sidor kan ni också reglera åtkomsträttigheterna. Allmänheten kan få tillgång till mäklarinformation med årsredovisningar och en informativ presentation av föreningen. Medlemmar får, efter inloggning, tillgång till innehåll som är specifikt riktat till dem liksom styrelsen har sina egna lösenordskyddade sidor.

En stor fördel med denna enkla webbplatslösning är att den uppfyller de flesta föreningars behov: att skapa och hantera en användarvänlig webbplats som enkelt kan uppdateras även av personer utan avancerad teknisk kunskap. Bostadsrätterna tar hand om den tekniska driften, inklusive säkerhetskopiering och uppdateringar. Dessutom finns vi tillgängliga för support om ni skulle stöta på problem.

Här kan du se två olika demoversioner av tjänsten:

Kom igång: För att skapa er egen webbplats för föreningen, kontakt oss via e-post på webb@bostadsratterna.se. 

Bli medlem

Testa oss och se vad vi går för. Bli medlem nu så bjuder vi på medlemskapet under hela 2024 (om föreningen inte har varit medlem tidigare).

Läs mer om medlemskapet