Ny medlemsförmån – Underhållsplan Grön

Bostadsrätterna har utökat samarbetet med Sustend och kan därför, utöver den tidigare Sustend Underhållsplan, nu erbjuda våra medlemsföreningar Underhållsplan Grön med 15 procents rabatt. Den innebär underhållsplan och energikartläggning i ett.

Har din förening koll på hur stora kostnadsbesparingar energieffektiviserande åtgärder kan ge? Nu, mer än någonsin, är det viktigt för bostadsrättsföreningar att se över hur driftskostnaderna kan sänkas och med största sannolikhet kan er fastighet energieffektiviseras mer än ni tror.

Genom att kombinera det återkommande underhållsarbetet med energieffektiviserande åtgärder kan stora besparingar göras, och investeringarna blir betydligt mer lönsamma än om åtgärderna genomförs var för sig. Underhållsplan Grön visar hur de underhållsåtgärder som är beskrivna i planen kan kombineras med energieffektiviserande investeringar och hur stora besparingar dessa investeringar skulle kunna medföra.

Sustends Underhållsplan Grön är en lika omfattande underhållsplan som den befintliga Sustend Underhållsplan vi har erbjudit våra medlemmar i närmare tre år – med ett väsentligt tillägg. I denna plan granskas fastigheten extra noggrant även ur ett energiperspektiv och möjliga energibesparingsåtgärder kopplas ihop med fastighetens underhållsbehov.

Med Underhållsplan Grön får föreningen inte bara en underhållsplan utan den innefattar underhållsplan och energikartläggning i ett och ger er all fakta ni behöver för att veta vilka moment som bör prioriteras. Ni får dessutom ett utförligt och tydligt underlag som gör det enklare att fatta beslut i styrelsen.

Läs mer och ta del av förmånen här.

Relaterade artiklar

Relaterade ämnen

  • Underhållsplan

    Att ha en bra, uppdaterad underhållsplan är nyckeln till ett väl fungerande underhåll av föreningens fastighet – både på lång och kort sikt. Den ger också en bas för en långsiktig budget och rätt nivå på månadsavgifterna.

Relaterade kurser

Bli medlem

Testa oss och se vad vi går för. Bli medlem nu så bjuder vi på medlemskapet året ut (om föreningen inte har varit medlem tidigare).

Läs mer om medlemskapet