Fråga våra bostadsrättsexperter om bostadsrätt

Behöver er styrelse råd i någon särskilt svår fråga? Vi erbjuder kostnadsfri rådgivning per telefon och e-post inom juridik, ekonomi och teknik för våra medlemsföreningar.

Telefonrådgivning finns tillgänglig 9-12 och 13-16.30 alla vardagar. Under sommaren, från den 1 juni till och med den 31 augusti stänger vi klockan 14.30 på fredagar. Semestertid, från den 27 juni till och med den 14 augusti, har vi öppet måndag till torsdag klockan 9 till 15 och fredagar klockan 9 till 14:30 i alla våra kanaler. 

Telefonnummer: 0775-200 100. 

E-post: Ställ din fråga via formuläret under Kontakt, alternativt logga in och ställ din fråga i portalen för medlemsservice. Du når portalen i inloggat läge genom att klicka på ditt namn uppe i högra hörnet och sedan välja ”Mitt konto”. Från och med den 27 april loggar du in med Mobilt BankID. Frågor via e-post besvaras normalt inom 24 timmar.

Observera att vi inte har någon rådgivning till de enskilda medlemmarna i bostadsrättsföreningarna utan du som ställer frågan ska vara förtroendevald i en bostadsrättsförening för att få svar.

Du vet väl att du även kan hitta svar på enkla frågor i våra faktablad och även fördjupningar (kräver inloggning).

Samlad information till bostadsrättsföreningar med anledning av covid-19 finner du här.