Allmän information

Alla våra utbildningarna är kostnadsfria för medlemsföreningar. Medlemmar har också möjlighet att gå hur många utbildningar som helst men antalet personer från varje förening är begränsat till tre per tillfälle. Icke-medlemmar betalar 3 500 kronor per utbildningstillfälle.

Vanligtvis håller vi våra kurser i Bostadsrättsskolan på distans. Fördelen med distanskurser är att fler har möjlighet att gå kurserna var föreningen än befinner sig. Vi håller även enstaka kurskvällar på olika orter under året. Så håll utkik här på webbplatsen!  

Anmälan

Alla anmälningar sker via vår webbplats på respektive kurs. Du behöver vara inloggad för att anmäla dig. Därefter kan du se och administrera de kurser du anmält dig till via portalen för medlemsservice som du når i inloggat läge. Klicka på ditt namn och "Gå till portalen".

Tänk på att en del kurser blir fulltecknade mycket snabbt. Om kursen är fullbokad blir du placerad på reservplats. Du flyttas till ordinarie plats om någon avregistrerar sig och du får då en bekräftelse via e-post.

Bostadsrättsskolan kan ta emot högst tre deltagare från varje förening vid varje tillfälle. Detta gäller även distanskurser eftersom det finns en teknisk begränsning. För kurser som vänder sig till medlemmar i föreningen är vi mer generösa när det kommer till antalet per förening.

Avregistrering

Du kan avregistrera dig från ett kurstillfälle via portalen för medlemsservice som du når i inloggat läge. Klicka på ditt namn och "Gå till portalen". Det kan även göras genom att klicka på avregistreringslänken längst ner i anmälningsbekräftelsen du fått via e-post.

Vid förhinder vänligen avregistrera dig så snart du kan. Detta för att fler från reservlistan ska få möjlighet att delta i stället.

Tider

Alla kurser börjar kl. 18.00 och slutar aldrig senare än 21.00. (Observera att andra tider kan gälla vid extrainsatta utbildningar.)

Kursmaterial

Tre dagar före kurstillfället skickas en automatisk påminnelse där det även finns information om hur materialet kan hämtas. Observera att e-post ibland kan hamna i skräpposten. Var uppmärksam på om vårt mejl hamnat där några dagar innan utbildningen.

Kursmaterialet finns då också att ladda ner i portalen för medlemsservice som du når i inloggat läge. Klicka på ditt namn och "Gå till portalen".

Distanskurser

I den automatiska påminnelsen hänvisar vi till portalen där du loggar in för att komma åt länken till kursen. Observera att e-post ibland kan hamna i skräpposten. Var uppmärksam på om vårt mejl hamnat där några dagar innan utbildningen.

Inspelade distanskurser

I princip alla våra kurser spelas in och publiceras på vår webbplats för alla medlemsföreningar att ta del av i efterhand.

 

Vanliga frågor om kurser i Bostadsrättsskolan

Bli medlem

Testa oss och se vad vi går för. Bli medlem nu så bjuder vi på medlemskapet året ut (om föreningen inte har varit medlem tidigare).

Läs mer om medlemskapet