Vi har en ny webbplats!

Bostadsratterna.se har fått en rejäl ansiktslyftningen med ny struktur, logotyp, färg och form. Den största förändringen är att du nu kan hitta mycket mer information på ett smidigare sätt.

När du besöker vår webbplats de första gångerna kanske det känns lite ovant. Ett tips till våra medlemsföreningar är att logga in via knappen Logga in högst upp till höger så snart du kommit in för att på så sätt komma åt allt som ni som styrelse i en medlemsförening har tillgång till. Till skillnad från tidigare har vi nu samlat det mesta under Stöd & rådgivning som ligger lätt åtkomligt i menyn.

Förmåner och rabatter

Om du vill utnyttja någon av våra medlemsrabatter finner du dem under Medlemskap & förmåner, För dig i styrelsen. Under Medlemskap & förmåner är det nu tydligare vilka förmåner och rabatter som du i egenskap av styrelseledamot kan utnyttja och vilka de boende i din förening har tillgång till.

Faktablad har blivit ämnen

Skulle du söka fakta i ett visst ämne finner du all den information vi tidigare hade som Faktablad under rubriken Ämnen i menyn. Där kan du söka i vår ämnesbank, både alfabetiskt från A till Ö eller i fritext. Självklart går det även att söka direkt i sökrutan högst upp på startsidan. Så snart vi har skrivit om något av dessa ämnen ligger artiklarna som relaterade artiklar under respektive ämne, liksom andra relaterade ämnen och kurser.

Ta del av aktuella kurser

Är du ute efter att boka plats på en av våra kurser hittar du hela det aktuella kursutbudet under Kurser i menyn. Observera att du från och med nu behöver vara inloggad för att boka våra kurser. Du kan administrera kurser i portalen för medlemsservice. Den når du i inloggat läge genom att klicka på ditt namn uppe i högra hörnet och sedan välja ”Gå till portalen”.

Är din förening inte medlem ännu?

Läs om allt som ingår i medlemskap i Bostadsrätterna här. Eller Bli medlem.

Om du skulle hitta något som inte ser rätt ut

Hittar du innehåll på en sida som ser konstigt ut eller en länk som inte fungerar? Hör av dig till info@bostadsratterna.se om du hittar något som verkar vara fel. Om det är något som inte fungerar rent tekniskt får du gärna mejla till webb@bostadsratterna.se.

Vi hoppas att bostadsratterna.se ska bli en ännu trevligare webbplats att besöka. Välkommen in!

Bli medlem

Testa oss och se vad vi går för. Bli medlem nu så bjuder vi på medlemskapet under hela år 2023 (om föreningen inte har varit medlem tidigare).

Läs mer om medlemskapet