Bostadsrättsskolan

Bostadsrättsskolan
Välkommen till vårterminens kurser och seminarier i Bostadsrättsskolan.

Pop-up-kurser

Så många föreningar som möjligt ska kunna gå Bostadsrättsskolans kurser. Går inte kursen som du är intresserad av på din ort, maila oss så skickar vi ut en intresseanmälan till de medlemsföreningar som finns i närheten av din förening. Finns det tillräckligt många som är intresserade kan vi erbjuda en pop-up-kurs med någon av våra kurser vi ger i egen regi. Kontakta Bostadsrättsskolan om detta genom att e-posta till info@bostadsratterna.se.

Kursanmälan

• Anmälan sker via Bostadsrätternas webb.
• Kurserna är kostnadsfria för Bostadsrätternas medlemsföreningar.
• Anmälan behövs senast en månad före utbildningsdagen. Tänk på att en del kurser blir fulltecknade mycket snabbt. Observera att Bostadsrättsskolan kan ta emot högst tre deltagare från varje förening. Gör en separat anmälan för varje enskild person på webben.
• Alla kurser börjar klockan 18.00 och slutar aldrig senare än 21.00.
• Tillsammans med den automatiska påminnelsen får deltagaren också uppgift om lokal för kursen. En smörgås och en kopp kaffe eller te serveras under den första pausen. På seminarierna ingår dryck och en frukt.

Kursmaterial
En påminnelse skickas till angivna e-postadresser ett par dagar före kurstillfället och där anges en länk där kursmaterialet finns att hämta. Materialet delas inte ut i kurslokalen.

Avbokning
Vid avbokning senare än en vecka före kurstillfället debiteras full avgift för icke-medlemsförening. För medlemsförening debiteras en administrationsavgift om 500 kronor. Vid förhinder kan plats alltid överlåtas till någon annan i föreningen.

Kurser

Bifogade filer: 

Bostadsrättsskolan VT 2017

Seminarier och event