Underhållsplan med Sustend

En underhållsplan är ett måste för varje brf-styrelse. Bostadsrätternas medlemmar får 15 procents rabatt på den brf-anpassade versionen av Sustend Underhållsplan. Appen Planima ingår kostnadsfritt i ett år.

Underhållsplanen fungerar som en grund för planeringen av styrelsens arbete och föreningens ekonomi. Den talar om hur fastigheten mår, vad som kommer behöva åtgärdas och när, samt vad varje åtgärd kommer att kosta. 

Bostadsrätterna har granskat marknadens leverantörer av underhållsplaner och väljer att rekommendera Sustend Underhållsplan till våra medlemsföreningar.  

Som medlem får ni 15 procents rabatt på den brf-anpassade versionen av Sustend Underhållsplan, med besiktningsrapport och åtgärdslista för 50 år framåt i tiden. Planen kan uppdateras digitalt i appen Planima som kostnadsfritt ingår i ett år. Här kan ni enkelt arbeta med er underhållsplan online så att ni alltid har ett aktuellt beslutsunderlag.  

Du kan läsa mer om Sustend här samt se webbkursen som beskriver förmånen här. 

För vidare kontakt och frågor om underhållsplanen kontakta br@sustend.se eller 010 – 175 69 09.  

För dig som medlem

Offertförfrågan och erbjudande för dig i styrelsen

Bli medlem

Testa oss och se vad vi går för. Bli medlem nu så bjuder vi på medlemskapet under hela år 2023 (om föreningen inte har varit medlem tidigare).

Läs mer om medlemskapet