Boappa - möjlighet till digitalisering

Kursnummer: 
11
Skapa bättre gemenskap i föreningen genom smart digitalisering

Lär er mer om hur kommunikationen i föreningen kan förbättras med hjälp av boendeappen Boappa. Medlemsföreningar hos Bostadsrätterna får tillgång till appen kostnadsfritt och dessutom ingår uppstartshjälp. På denna utbildning går vi även igenom Bostadsrätternas specialfunktion – en föreningsanpassad mappstruktur som kan underlätta dokumenthanteringen och andra tidskrävande insatser.

Vi kommer också gå igenom hur ni genom Boappas verktyg kan ta kontroll över, förbättra och förenkla kommunikationen i föreningen. Därmed kan styrelsen i viss mån ersätta andra typer av kommunikationskanaler, som lappar i brevlådan.

Boappa består av en mobilapp, en app för läsplattor samt en version för webben som används på dator – allt för att göra informationen lättillgänglig för alla i föreningen. Populära funktioner inkluderar tvättstugebokning, dokumenthantering, chatt och möjligheten för grannar att låna och köpa prylar av varandra. Dessutom direktkoppling till rådgivning med Bostadsrätternas styrelserådgivare.

Målgrupp
Styrelseledamöter och suppleanter

MålsättningDeltagarna ska efter utbildningen känna sig säkra på hur Boappas verktyg fungerar och på vilket sätt det kan bidra till en bättre kommunikation i föreningen. Utbildningen ska ge kunskap i hur styrelsen genom appen kan bedriva ett effektivare styrelsearbete.

UR INNEHÅLLET

  • Hur fungerar Boappa?
  • Verktyg för kommunikation och dokumentation
  • Bostadsrätternas specialfunktion - mappstruktur

Tid

Kl. 18.00–19.30 (ingen paus).

Kurs- och seminariematerial
Några dagar före seminarietillfället skickas en påminnelse via e-post. I den finns information om hur materialet kan hämtas.

Distansutbildning
För att gå distansutbildningen kopplar du enkelt upp dig genom att följa instruktionen som skickas ut med e-postpåminnelsen några dagar före utbildningsstart. Läs igenom och ladda ner appen på datorn i god tid innan kursstart.

Pris: 
3 500 kronor
Medlemspris: 
0 kronor

Just nu går det inte att anmäla sig

Distansutbildning:
torsdag, 15 sep, 2022
-
18:00.
Genomförd

URL path options

Publiceringsalternativ