Boappa - möjlighet till digitalisering

Kursnummer: 
11
Skapa bättre gemenskap i föreningen genom smart digitalisering

Lär er mer om hur det kan gå till med hjälp av boendeappen, Boappa. För er som är medlemmar hos Bostadsrätterna ingår en kostnadsfri uppstartshjälp. På denna utbildning går vi även igenom Bostadsrätternas specialfunktion - en föreningsanpassad mappstruktur som kan underlätta dokumenthanteringen och andra tidskrävande insatser.

Vi kommer också gå igenom hur ni genom Boappas verktyg kan ta kontroll över, förbättra och förenkla kommunikationen i föreningen. Därmed kan styrelsen i viss mån ersätta andra typer av kommunikationskanaler, som lappar i brevlådan.

Boappa består av en mobilapp, en app för läsplattor samt en version för webben som används på dator, allt för att göra informationen lättillgänglig för alla i föreningen. Populära funktioner inkluderar tvättstugebokning, dokumenthantering, styrelserådgivning, chatt och möjligheten för grannar att låna och köpa prylar av varandra.

Målgrupp
Styrelseledamöter och suppleanter

Målsättning
Deltagarna ska efter utbildningen känna sig säkra på hur Boappas verktyg fungerar och på vilket sätt det kan bidra till en bättre kommunikation i föreningen. Utbildningen ska ge kunskap i hur styrelsen genom appen kan bedriva ett effektivare styrelsearbete.

UR INNEHÅLLET

  • Hur fungerar Boappa?
  • verktyg för kommunikation och dokumentation
  • Bostadsrätternas specialfunktion - mappstruktur

Tid

Kl. 18.00–19.30 (ingen paus).

Kurs- och seminariematerial

Några dagar före seminarietillfället skickas en påminnelse via e-post. I den finns information om hur materialet kan hämtas.

Distansutbildning

För att gå distansutbildningen kopplar du enkelt upp dig genom att följa instruktionen som skickas ut med e-postpåminnelsen några dagar före utbildningsstart. Läs igenom och ladda ner appen på datorn i god tid innan kursstart.

Pris: 
3 500 kronor
Medlemspris: 
0 kronor

Anmälan

Organisation

Deltagare (endast en person per anmälan)

Jag vill ha en SMS-påminnelse 24 timmar innan kursstart.

URL path options

Publiceringsalternativ