Ny medlemsförmån för ökad hälsa i din förening

18 maj 2020 | ​​​​​​​Att installera ett gym i något av bostadsrättsföreningens utrymmen kan vara ett sätt att engagera och inspirera de boende till gemensamma aktiviteter. Framför allt till träning och rörelse i vardagen. Nu kan ni som är medlemmar hos oss få tillgång till ett brett utbud av träningsutrustning till ett mycket förmånligt pris.

Träning och hälsa är något som engagerar många människor, inte minst i dessa tider. Att erbjuda träningsmöjligheter i bostadsrättsföreningen underlättar för många människor att få in mer träning och rörelse i sin vardag. Närheten och enkelheten i att ha sitt gym i samma hus eller bara något hus bort sänker den allra högsta tröskeln – den att ta sig tid. Att installera ett gym i föreningens lokaler kan vara ett bra sätt att engagera och inspirera de boende till gemensamma aktiviteter.

Bostadsrätterna har därför ingått ett samarbete med Apirosport som är en av Nordens ledande leverantörer av gym- och träningsutrustning. Som medlemsförening får ni 30 procents rabatt på gym- och träningsutrustning för kompletta gymlösningar för föreningen samt speciellt framtagna villkor som enbart gäller för våra medlemmar.

Rabatten gäller även för enstaka maskiner för alla boende i föreningen.

Läs mer om förmånen här. Du behöver vara inloggad.

 

Skriv en kommentar

Mer som detta