Ny medlemsförmån ger bättre kommunikation i kristid

07 maj 2020 | Med covid-19 har behovet för bostadsrättsföreningar att snabbt nå ut till sina medlemmar och för grannar att kunna hjälpa varandra blivit tydligt och extra viktigt. Därför inleder Bostadsrätterna nu ett samarbete med boendeappen Boappa.

Boappa är Sveriges mest använda boendeapp som inte bara bidrar till att förenkla styrelsearbetet utan även till ett ökat engagemang i föreningen. I Boappa kan grannar chatta med varandra, skapa intressegrupper och ta del av förmånliga erbjudanden kopplade till bostaden. Styrelsen kan enkelt förmedla viktig information och hålla alla boende uppdaterade om vad som händer i föreningen. 

Användaren väljer själv om Boappa ska användas som en mobilapp med pushnotiser eller på datorn med e- postnotiser. Boappa lämpar sig för såväl stora som små föreningar, var de än finns i landet.

Bostadsrätternas medlemsföreningar har genom samarbetet fått en specialdesignad version. Här kommer styrelsen åt användbara tjänster från Bostadsrätterna såsom bland annat styrelserådgivning och kursutbud direkt i appen.  Läs mer om förmånen och fler funktioner under Medlemsförmåner.

 

Skriv en kommentar

Mer som detta