Ny medlemsförmån: e-learning om brandskyddsarbete

15 jun 2016 | Bostadsrätterna har etablerat ett samarbete med Brandskyddsföreningen där vi erbjuder våra medlemsföreningar att till kraftigt rabatterat pris köpa ett utbildningsprogram i form av e-learning som reder ut brandskyddsansvaret.

Många gånger är det oklart vilket brandskyddsansvar en styrelse i en bostadsrättsförening har. Det gäller allt från vilket ansvar man har som ordförande, till hur uppställning av barnvagnar i allmänna utrymmen får se ut och problem med boenden som inte respekterar uppsatta regler. Vi har fångat allt man behöver veta i en bostadsrättförening vad gäller brandskydd – som lagstiftningen på området och de vanligt förekommande brandriskerna. Utbildningen går också igenom det systematiska brandskyddsarbetet samt de vanligaste kontrollåtgärderna som man bör ha koll på.

Medlemspris
Längden på utbildningen är cirka 30 minuter och licensen gäller i tre år. Priset för Bostadsrätternas medlemsföreningar är 1495 ex moms (ordinarie pris 1 995 kr ex moms).

Så får styrelsen tillgång
För att få tillgång till rabattkoden behöver du logga in med styrelsens inloggningsuppgifter. Läs mer medlemsförmånen och se rabattkoden på sidan för våra medlemsförmåner.

Kommentarer

Vi i Brf Hammarby Kaj vill ha tillgång till den utbildning i SBA som finns framtaget.

Med vänlig hälsning,
Peter Nordström
Ordförande Brf Hammarby Kaj

Vi i Brf Sirapen vill ha tillgång till den utbildning i SBA som finns framtaget. Med vänlig hälsning Lisa Fagerlind Ordf Brf Sirapen

Skriv en kommentar

Mer som detta