Ny medlemsförmån: appen som gör den digitala stämman enklare

03 jun 2020 | Nu kan din förening enkelt genomföra en helt eller delvis digital stämma i appen Percap. I appen identifieras medlemmarna, de kan begära ordet och rösta både öppet och slutet. Som medlem i Bostadsrätterna får din förening 20 procents rabatt.

Det är inte bara i dessa exceptionella tider med smittspridning som det kan vara praktiskt att hålla stämman på distans – eller både fysiskt och digitalt. Ibland kan det vara svårt att hinna till årsstämman. Kanske är man kvar på jobbet, bortrest eller sjuk?

Nu kan ni som förening engagera medlemmarna i viktiga frågor oavsett var de befinner sig. Med appen Percap, som finns både för mobil, surfplatta och dator, kan föreningen identifiera de medlemmar som deltar i stämman med hjälp av BankID. Medlemmarna kan begära ordet och alla kan se i appen vem som för tillfället har fått det.

Självklart kan medlemmarna också rösta i appen genom att votering – öppen eller sluten - aktiveras i realtid. Röstresultatet visas direkt i mobiltelefonen, datorn eller surfplattan.

Ett smidigare sätt att hålla och delta på stämman helt enkelt!

Logga in och läs mer om förmånen under Medlemsförmåner.

 

Skriv en kommentar

Mer som detta