Möt Bostadsrätterna på föreningsmöte

12 mar 2018 | Det händer mycket både inom Bostadsrätterna som organisation och inom bostadspolitiken, inte minst under valåret 2018. Därför arrangerar vi nu föreningsmöten på en rad orter och först ut är västra Sverige i Göteborg 26 mars.

Vad händer i Bostadsrättssverige?
På föreningsmöten får en styrelserepresentant från bostadsrättsföreningens styrelse möjlighet att träffa Bostadsrätterna, politiker och andra medlemsföreningar. Vi berättar om vår verksamhet och om det som är aktuellt vad gäller lagstiftning, till exempel föreslagna ändringar i bostadsrättslagen. Vi tar även upp hur vi ser på risken av skatteförändringar som berör bostadrättsföreningar och bostadsrättshavare.

Träffa en lokal politiker
Eftersom det är valår bjuder vi även in lokala politiker där de berättar om sin politik. Deltagarna ges möjlighet att ställa frågor till politikerna, till exempel om det blir några nya skatter på bostadsrättsområdet.

Anmälan sker på webben
Vi kommer att skicka ut inbjudningar till föreningar på respektive ort via e-post. För att vara säker på att din förening får inbjudan, är det viktigt att föreningen har aktuell e-postadress registrerad hos oss. Om ni inte har någon e-postadress registrerad hos oss e-posta till info@bostadsratterna.se eller ring 0775-200 100.

Anmälan om deltagande till dessa möten sker på bostadsratterna.se/bostadsrattsskolan.

Göteborg först ut
Det första mötet är i Göteborg måndagen den 26 mars, då Centerpartiets bostadspolitiska talesperson Ola Johansson medverkar. På plats finns även Ulrika Blomqvist, VD Bostadsrätterna, Malin Celander, vice ordförande Bostadsätterna, och moderator Mats Lindbäck, informationschef Bostadsrätterna. Läs mer om detta på Bostadsrättsskolan. Observera att endast föreningar i västra Sverige kan anmäla sig till detta föreningsmöte.

Bostadsrätterna skickar ut inbjudan till respektive ort när mötena närmar sig.
 

Skriv en kommentar

Mer som detta