Bostadsrätterna ingår avtal med Sustend

23 okt 2019 | För Bostadsrätterna är det viktigt att kunna erbjuda våra medlemmar förmåner som efterfrågas, håller hög kvalitet och som gynnar föreningar över tid. Genom ett avtal med Sustend får Bostadsrätternas medlemsföreningar 15 procents rabatt på den brf-anpassade versionen av Sustend Underhållsplan.

Efter att ha granskat marknadens leverantörer av underhållsplaner väljer vi på Bostadsrätterna att rekommendera Sustend Underhållsplan till våra medlemsföreningar. Det är viktigt för oss att kunna erbjuda våra medlemmar förmåner som efterfrågas, som är av hög kvalitet och som gynnar föreningarna över tid. Som medlem hos Bostadsrätterna erhåller ni 15 procents rabatt på den brf-anpassade versionen av Sustend Underhållsplan. Den innefattar besiktningsrapport och en åtgärdslista för 50 år framåt i tiden som kan uppdateras digitalt.

En underhållsplan är ett måste för varje brf-styrelse. Den talar om hur fastigheten mår, vad som kommer behöva åtgärdas och när samt vad varje åtgärd kommer kosta. Underhållsplanen fungerar som en grund för planeringen av styrelsens arbete och föreningens ekonomi. Vi hoppas att det är många av dagens cirka 8 400 medlemsföreningar som kommer att välja att arbeta med en underhållsplan för att underlätta styrelsearbetet.

Läs mer om förmånen och gör en offertförfrågan här (Obs: inloggning krävs!)

Skriv en kommentar

Mer som detta