Bostadsrätterna har öppet som vanligt!

17 mar 2020 | Trots den märkliga situation vi har just nu måste verksamheterna fortsätta. Vi vill därför tala om att vi på Bostadsrätterna har vår styrelserådgivning öppen som vanligt. Tveka inte att kontakta oss!

Just nu upplever vi en märklig situation med mycket oro och osäkerhet kring smittspridningen av coronaviruset covid-19. Samtidigt måste verksamheter inom företag, organisationer och föreningar trots allt fortsätta.

Vi vill därför tala om att vi på Bostadsrätterna håller vår styrelserådgivning via telefon öppen som vanligt under sommartid 9 – 15 måndag-torsdag och fredag 9 – 14.30. Rådgivningen via e-post fraga@bostadsratterna.se är också tillgänglig. Ni i styrelsen är välkomna att höra av er! Skulle situationen ändras går vi ut med ny information. Håll gärna utkik här på vår webbplats som uppdateras med den senaste informationen om vårt öppethållande.

Som ni kanske sett har vi valt att hålla alla våra utbildningar i höst som distansutbildningar. Kika gärna om det är någon av dessa ni kan tänka er att gå på distans. De finns under bostadsratterna.se/bostadsrattsskolan där också anmälan görs.

Rev. 2020-07-01

Skriv en kommentar

Mer som detta