Föreningsmöte västra Sverige

Det händer mycket inom både Bostadsrätterna som organisation och inom bostadspolitiken – inte minst under valåret 2018. Därför arrangerar vi nu möten runt om i landet där företrädarna för både bostadsrättsföreningarna, Bostadsrätterna och politiken möts. Och där vill vi självklart se en representant från er förening.

Observerka att endast styrelseledamöter i Bostadsrätternas medlemsföreningar i Västsverige kan anmäla sig till detta möte.

Möt Bostadsrätternas representanter och Ola Johansson (C)
Vid mötet i Göteborg måndagen den 26 mars kommer Ola Johansson, riksdagsledamot från Kungsbacka, och som är Centerpartiets bostadspolitisk talesperson och ledamot i riksdagens civilutskott, att presentera nyckelfrågorna inför och efter valet 2018. Kommer de att införa nya skatter på bostadsrättsboendet? Naturligtvis kommer vi passa på att ge vår syn på dessa frågor också.

Anmäl deltagande
För att delta på detta kostnadsfria föreningsmöte anmäler du dig på bostadsratterna.se/bostadsrattsskolan senast 19 mars. På mötet serveras kaffe, te och smörgås. Antalet deltagare i lokalen är begränsat. Max en person från varje förening kan delta.

Datum: måndagen den 26 mars
Tid: kl. 18–20 Kaffe, te och smörgås serveras för anmälda
Plats: Hotell Clarion Post, Drottningtorget 10, Göteborg

Medverkande:
Ola Johansson, bostadspolitisk talesperson (C)
Malin Celander, vice ordförande Bostadsätterna
Ulrika Blomqvist, VD Bostadsrätterna  
Moderator: Mats Lindbäck, informationschef Bostadsrätterna

Varmt välkomna!

Pris: 
0
Medlemspris: 
0

Anmälan

Organisation

Deltagare

Jag vill ha en SMS-påminnelse 24 timmar innan kursstart.

URL path options

Publiceringsalternativ