Kampanj för vår förmånliga fastighetsförsäkring

31 okt 2018 | Med start i början av november kommer Bostadsrätterna att genomföra en kampanj för att göra våra medlemsföreningar uppmärksamma på vår förmånliga fastighetsförsäkring.

Vi vill att fler av våra medlemsföreningar ska upptäcka Bostadsrätternas Fastighetsförsäkring som är en förmånlig försäkring anpassad speciellt för bostadsrätten.

Därför genomför vi med start i början på november en kampanj som innebär att styrelser i medlemsföreningar rings upp av en automatiserad teletjänst.

Fastighetsförsäkringen som är framtagen för Bostadsrätternas medlemmar i samarbete med Söderberg & Partners Försäkringsmäklare  har ett mer omfattande skydd än andra försäkringar på marknaden. Dessutom till ett mycket förmånligt pris. Många föreningar får hela medlemsavgiften ”betald” genom att byta fastighetsförsäkring.

Har ni frågor kontakta i första hand Söderberg & Partners Försäkringsmäklare på telefon 08-700 51 70 eller e-posta bostadsratterna@soderbergpartners.se.  Eller ring vår styrelserådgivning 0775-200 100.

Skriv en kommentar

Mer som detta